2013. július 27., szombat

Stay Fresh frissentartó doboz /edény 10 részes ÚJ! - Jelenlegi ára: 1 180 Ft


Stay Fresh Green Frissentartó Doboz Szett
Praktikus megoldás ételpazarlás helyett!
Az ALWAYS STAY FRESH BOX egyedülálló tároló dobozai képesek az élelmiszereket AKÁR HETEKEN ÁT FRISSEN TARTANI, így azok hosszú ideig zamatosak, ízletesek és fogyaszthatóak maradnak. Az Always Fresh dobozok által gazdaságos, helytakarékos, komplett tároló rendszerhez jut, amivel élelmiszereit hosszabban frissen tarthatja, ezáltal pénzt takaríthat meg. Mikrohullámú sütőben, mosogató gépben és fagyasztóban is használható! Most végett vethet a felesleges pazarlásnak! Tárolja ezentúl ételeit a praktikus frissentartó dobozokban!
További információk a termékről:
Az élelmiszerek hagyományos tárolásakor etilén szabadul fel, ami az élelmiszerek gyors megromlását eredményezi. A különféle tároló edényekben, de még a hűtőszekrényben is hamar megbarnulnak, megkeményednek az ételek, ráadásul az erjedés során különböző kellemetlen szagokat is áraszthatnak. De az Always Fresh dobozokat a nanotechnológia segítségével gyártották, kihasználva a mágnesként ható és a gázokat eltávolító természetes ásványokat, így az étel akár heteken át friss marad! A zöld tárolódobozok a különleges „ frissesség funkció” segítségével hosszan frissen tartják a kenyeret, a péksüteményeket, a gyümölcsöket, de akár hetekig ropogós marad a keksz, a gabonapely és a chips is, ha Always Fresh-t használt! A dobozokat és a tetejüket könnyen egymásba lehet helyezni, tökéletes rendszerezést tesznek lehetővé pillanatok alatt, így ideális kis konyhákban is.
Az Always Stay Fresh dobozok titka
A titok a belső borításban rejlik, amely rendkívül sima, így nem tapadnak meg benne az élelmiszer molekulák. Semlegesíti azokat a gázokat, amelyek az élelmiszerek gyors erjedéséhez vezetnek. Különleges nanotechnológiájának köszönhetően családja sokáig élvezheti a zamatos ételeket!
Előnyei:
- élelmiszereit hosszabban frissen tarthatja,
- gazdaságos és rendkívül helytakarékos,
- mikrohullámú sütőben is melegíthető,
- mosogatógépben is mosható, öblíthető,
- fagyasztáshoz is használható (-30-tól +100 C-ig).
10 db-os Stay Fresh szett tartalma:
5 db Stay Fresh doboz
5 db Stay Fresh tető
A dobozok űrtartalma:
1 db 0, 375 l
1 db 0, 725 l
1 db 1, 15 l
1 db 1, 68 l
1 db 2, 85 l



Jelenlegi ára: 1 180 Ft

Az aukció vége: 2013-08-13 17:23
. Stay Fresh frissentartó doboz /edény 10 részes ÚJ! - Jelenlegi ára: 1 180 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése