2013. július 29., hétfő

2db háborús dvd A BRAZÍLIAI FIÚK + VASKERESZT(új) - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

2db háborús dvd A BRAZÍLIAI FIÚK + VASKERESZT(új)
A BRAZÍLIAI FIÚK
Dr. Josef Mengele, a hírhedt náci orvos a dél-amerikai dzsungel rejtekében már évtizedek óta végzi titkos kísérleteit. Adolf Hitler gondosan megőrzött génjeiből sikerült életképes embriókat létrehoznia, majd a világra jött kisfiúkat nevelőszülőknél helyezte el szerte a világon. A harmadik birodalom titkos hadseregének tagjai pedig gondoskodnak róla, hogy a gyermekek hasonló körülmények között nevelkedjenek, mint egykor Führerük. Ez természetesen azt is jelenti, hogy a nevelőapáknak meg kell halniuk... Egy ember azonban gyanút fog: Ezra Lieberman, a bécsi zsidó központ vezetője. Hajlott kora ellenére egy bulldog szívósságával ered Mengele nyomába...
nyelv: magyar, angol
hossz: 120perc
+
VASKERESZT
Vadi új, original!!!
1943-at írunk. A keleti fronton az orosz csapatok hatalmas ellenoffenzívára készülnek, hogy a német állásokat áttörve meginduljanak Berlin felé. Az első vonalban szolgálatot teljesítő, feladatát remekül végző, ám a háborút és még inkább a nácikat gyűlölő Steiner őrmester (James Coburn) és harcedzett csapata is készül a visszafordíthatatlanra: az elsöprő orosz támadásra. Váratlanul új felettest kap a hithű náci és csak az előléptetésért taposó Kranski százados (Maximilian Schell) személyében, aki aztán a hőn áhított, dicsőséget hozó Vaskereszt megszerzése érdekében bármibe képes belevinni a katonáit. A harcok során Steiner és társai végül elszakadnak a fő német erőktől, és mélyen a front, az ellenséges vonalak mögött találják magukat. Tudják, hogy egy esélyük van a túlélésre: trükkökkel, csellel át kell törniük az övéikhez, ám ha még sikerül is a lehetetlennek tűnő akció, akkor is szembe kell majd nézniük legnagyobb ellenségükkel, a saját felettesükkel...
A legendás Sam Peckinpah, John Woo ls Quentin Tarantino példaképe látványos, remek történetű, realista akciómozival emberközelből mesél az egyszerű, ideológiáktól mentes, csak a szolgálatot szem előtt tartó katonáról.
A kiadvány több borítóval is forgalomba került, ezért nem biztos hogy rendelését az illusztrált borítóval ellátott termékből tudjuk teljesíteni.  
A(z) Vaskereszt (DVD Film) szerzője Sam Peckinpah.
nyelv: magyar, angol
hossz: 127perc
Szeretném felhívni figyelmed arra, hogyha egyszerre 3db terméket vásárolsz tőlem, akkor 5%, 6db- vagy annál több termék egyidejű vásárlásánál 10% engedményt tudok biztosítani!!!
 utalványt teljes értéken elfogadok, kérlek előtte mindenképpen egyeztessünk!
Személyes átvétel: Zuglóban az általam megadott helyszínen
Fizetési lehetőségek: - Banki átutalás, - Helyszínen készpénz, - Rózsaszín csekk
Postázás esetén előre utalást kérek, és amint megérkezik a kontroll sms a lehető legrövidebb időn belül feladom a csomagot. Postaköltség összege mindig az aktuális postai díjszabás szerint történik! Csomagolási- és egyéb költséget nem számítok fel!


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2013-08-15 13:18
. 2db háborús dvd A BRAZÍLIAI FIÚK + VASKERESZT(új) - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése