2013. április 21., vasárnap

miniLÜK kirakókészlet ÚJ LÜK - Jelenlegi ára: 2 450 Ft

Az aukció tárgya 1 db miniLÜK kirakókészlet (alaptábla)
A kirakókészlethez 59 féle füzet kapható! Megtalálhatók az aukcióim között.
5-12 éves korig
Logika Ügyesség Kitartás – LÜK
miniLÜK – a megújuló klasszikus!
Több, mint 40 év tapasztalatai és sikerei, folyamatos ellenőrzés és újítás – íme, a miniLÜK több generáción átívelő, nemzetközi népszerűségének néhány titka. A sorozat szerzői tapasztalt pedagógusok és kutatók, illusztrátorai gyermekkönyvekre szakosodott képzőművészek. A kötetek egyrészt a kulcskompetenciák, másrészt az első iskolai évek sikereihez nélkülözhetetlen személyiségvonások differenciált fejlesztésének lehetőségeit kínálják. A feladatok változatosak, játékosak és sokfélék. Alkalmasak egyéni és csoportmunkára, a délelőtti tanítás változatosabbá tételére, a számonkérés – pl. tudáspróbák – előkészítésére, és a délutáni foglalkozások színvonalának emelésére egyaránt.
A miniLÜK alapkészlet a sorozat minden tagjához használható, tehát elég csupán egyszer megvásárolni – annál is inkább, mivel mind a doboz, mind pedig a benne lévő műanyag lapocskák időtálló, jó minőségű, ellenőrzött alapanyagokból készülnek. (A doboz mérete: összecsukva 26 x 13 x 1cm, egy lapocska mérete: 4 x 4 x 0, 5 cm. ) E készlet egyedülálló tulajdonságai révén a gyerekek teljesen önállóan oldhatják meg a feladatokat, sőt megoldásaikat maguk ellenőrizhetik, szükség esetén javíthatják is.  
Egy-egy kötet kb. 30 oldalból áll, oldalpáronként egy-egy feladattal, tehát egyetlen füzet is kb. 15 játékos, képességfejlesztő fejtörőt tartalmaz.  
Íme, néhány a miniLÜK sorozat előnyei közül:  
motiváló – nincs kudarc, csak javítandó megoldás; minden gyerek számára garantálja a sikert, miközben a célkompetenciákon kívül még fejleszti a feladattudatot és a kitartást is.  
módszeres – egymásra épülő feladatai komplex fejlesztést tesznek lehetővé.  
rugalmasan felhasználható – tanítási órákon, délutáni (napközis) foglalkozásokon, nyári táborokban egyaránt könnyen és változatosan alkalmazható.  
napra kész – a miniLÜK kötetek a pedagógiai kutatások eredményeinek folyamatos nyomon követésével készülnek.  
praktikus és tartós – kis méret, kiváló minőségű, strapabíró, időtálló alapanyagok és gondos kivitelezés garantálják a kötetek és a készlet könnyű kezelhetőségét, egyszerű és alapos tisztíthatóságát.
Játékos, érdekes feladatok a tanuláshoz legfontosabb képességek fejlesztéséhez: megfigyelés, összpontosítás, kitartás – a sikeres, örömteli iskolaévekért!
Az érdekes, figyelemfelkeltő képek pontos megfigyelése, összehasonlítása és egymáshoz rendelése által igen hatékonyan fejleszthető a problémamegoldó gondolkodás – mégpedig úgy, hogy közben a gyermek sikerélményhez juthat.
A füzetek játékos feladatai a felfedezés és a siker örömével tanítják és tudatosítják többek között az alábbiakat:  
- azonosságok és különbségek felfedezése
- rész és egész megfeleltetése
- színek és formák megkülönböztetése
- ellentétek egymáshoz rendelése
- méretek és arányok viszonyítása
- irányok felismerése
A fejtörők mindig játékosak, ugyanakkor épp összetettségük révén jelentős mértékben járulnak hozzá a bal, illetve a jobb agyféltekéhez köthető készségek és képességek összehangolt fejlődéséhez.
A legfiatalabb korosztály számára nagyon fontos, hogy játékosan, örömmel sajátítsák el az idegen nyelv első szavait, mondatait, s hogy az új ismeretek mindig szervesen kapcsolódjanak a már meglévő tudásanyaghoz.
A LÜK-füzetek derűs ábrái és motiváló feladatai örömteli percekkel gazdagítják az angol nyelv tanulását, és segítik a megszerzett ismeretek elmélyítését.
A feladatsorokat kísérő és kiegészítő ötletek alapján a gyakorlatok készségfejlesztő társasjátéknak (két vagy több gyerekkel) is felhasználhatók.
A füzet végén tematikus képes szótár segíti a tanulást.
Egyaránt alkalmas otthoni, egyéni tanulásra, és az iskolai munka elmélyítésére, gyakorlására.
A különböző nehézségű feladatok igen hatékonyak a lassabban haladók integrálására is.
A füzeteket miniLÜK kirakókészlettel használjuk!
A miniLÜK kirakókészlet lehetővé teszi a megoldások önálló ellenőrzését és javítását.



Jelenlegi ára: 2 450 Ft

Az aukció vége: 2013-05-09 13:45
. miniLÜK kirakókészlet ÚJ LÜK - Jelenlegi ára: 2 450 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése